Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546

Related Posts

Sauna cu Ozon HOCATT+

O abordare holistică asupra sănătății îmbinând cele mai puternice tehnologii.

Ce spun pacienții

Descoperă părerea marilor personalități la nivel mondial care folosesc sistemul HOCATT+:

HOCATT funcționează! Am încercat fiecare tehnică, dar nici una nu a reușit să aducă atât de multă tehnologie într-un singur dispozitiv! O simți cu adevărat atunci când folosești toate cele 10 tehnologii împreună. Nu vei găsi un upgrade mai bun pentru tine!
Dave Asprey
Father of Biohacking
Folosesc tehnologia HOCATT aproape în fiecare zi pentru a mă încărca la nivel celular, astfel încât celulele mele să comunice mai bine, să-mi îmbunătățesc circulația și celulele slabe să fie înlocuite mai rapid cu unele noi.
Tony Robbins
Entrepreneur, Bestselling Author & Speaker

Terapie transdermală cu ozon hipertermic și acid carbonic

Sauna cu aburi de ozon HOCATT Plus este cea mai avansată, eficientă şi sigură linie de tratament, având multiple efecte terapeutice.

Se utilizează în marile centre de frumusețe și sănătate din lume pentru a trata a numeroase afecțiuni medicale, cât și pentru a obține efectul de relaxare a unui SPA complet în doar 30 de minute.

Stimulează toate sistemele din corp simultan

creând o simfonie biologică în corpul tău. Combină mai multe tehnologii puternice, care se potențează reciproc și îți pun corpul în stare de funcționare optimă.

Eficiența HOCATT PLUS este dată de terapiile pe care le înglobează și care lucrează în SINERGIE:

Sauna cu aburi/ hidroterapie

Terapie cu aburi de ozon transdermal

Terapie cu aburi de oxigen

Terapie inhalații oxigen (EWOT)

Cromoterapie

Aromoterapie

Cum funcționează?

Pas cu pas, o experiență de succes

1. Te așezi confortabil și închizi ușile saunei, rămânâd în exterior doar capul.
2. Apoi, o pelerină va fi așezată pe saună pentru a-ți asigura confortul și a nu permite aburilor să iasă.
3. Se eliberează oxigen pur și umidificat către nas și gură pentru a ridica saturația de oxigen din corp.
4. Corpul este încălzit folosind aburi și raze infraroșu.
5. Se mărește absorbția și livrarea oxigenului la nivel celular (cunoscut și ca efectul Bohr) prin infuzarea de dioxid de carbon care reacționează cu aburii, creându-se acid carbonic.
6. Produsele de Ozon reacționează pe piele. Acestea sunt create prin reacția ozonului cu aburii, ciclu care începe după finalizarea ciclului de CO2.
7. Corpul este stimulat prin mâini și picioare. Peste 100 de frecvențe sunt pre-programate din care poți alege în funcție de preferințe.
8. Se Uleiuri esențiale pot fi adăugate cpentru un plus de tratament, la fel ca și diferite plante sau arome.
9. Coloroterapia este folosită. Un spectru întreg de culori este folosit pe parcursul ședinței pentru un plus de relaxare și echilibru corporal.
Ce este sauna cu Ozon?

Sauna cu Ozon HOCATT Plus este cel mai avansat sistem transdermic descoperit până acum.

HOCATT Plus înglobează:

 1. Sauna cu aburi/ hidroterapie
 2. Terapie cu aburi de ozon transdermal
 3. Terapie cu aburi de oxigen
 4. Terapie inhalații oxigen (EWOT)
 5. Cromoterapie
 6. Aromoterapie
Cum funcționează?

Când intri în saună selectezi un cod aferent obiectivului tău de sănătate (Exemplu: eliberarea excesului de greutate), iar sauna va răspunde, fiind setată să îți ofere combinația de tehnologii și frecvențe ideale pentru obiectivul tău. Singurul tău rol este să te relaxezi și să te bucuri de tratamentul sigur, plăcut și eficient.

 

Este important să știi că efectul terapiei în sauna cu ozon este cumulativ și gradual. Folosirea ocazională va oferi un beneficiu de întreținere pentru persoanele sănătoase, dar nu este suficientă persoanelor cu boli cronice sau a celor care vor sa slăbească. Utilizarea frecventă, însă, își va dovedi efectele. De asemenea, această terapie este complementară unei diete și unui stil de viață sănătos, bază pentru frumusețea interioară și exterioară care durează. 

 

Frecvențe cu micro-curenți

HOCATT îți oferă oportunitatea să alegi între 120 de programe diferite, cu peste 1100 de frecvențe, ce pot adresa orice afecțiune sau arie de focus pe care un client sau un atlet le pot cere.  

Radiații ultraviolete

Tehnologia emite radiații ultraviolete, care acționează asupra epidermei și nivelurilor mai profunde ale pielii, contribuind astfel la producția de hormoni și vitamine și la eliminarea bacterilor.

Cum se desfășoară ședința?

Ozonul este produs de un generator si trimis in interiorul saunei intr o concentratie minimă de 3% și o concentrație terapeutică de maxim 5%. Sauna este proiectată să închida corpul, iar capul să rămână afară, în mediul ambiental, deoarece ozonul nu trebuie inhalat.

Odata cu ozonul introdus in saună, un alt generator produce abur fierbinte care alimentează interiorul saunei pentru ca este mult mai eficient să faci terapie transdermică în căldură și abur. Porii pielii se deschid datorită caldurii, mărind potențialul de absorbție. Combinația dintre porii deschiși, căldură și ozon este cea care începe procesul de detoxifiere. Oxigenul activ incepe să acționeze cu toxinele la cel mai înalt potențial de oxidare, eliminându-le.

Ozonul începe să se descompună rapid, iar substanțele toxice sunt distruse de ozon, iar acelea care nu reacționează cu ozonul, vor reacționa cu ionul negativ de oxigen. Întregul sistem limfatic este stimulat deplin, iar pielea este curățată profund și capătă un aspect tonic și sănătos. După terminarea terapiei, porii încep să se închidă, iar temperatura corpului revine la normal, însă oxigenul introdus este încă foarte activ, atât la suprafața pielii, cât și în corp. De aceea, după terapie, este indicat să nu se facă duș minim câteva ore.

Cât durează o ședință?

O ședință durează în medie 30 de minute.

Cine poate beneficia?

Această saună cu aburi de ozon, având multiple calități terapeutice, este o opțiune sigură pentru absolut orice persoană care își dorește să își îmbunătățească sănătatea, să capete vitalitate și să își întrețină frumusețea, din profunzime spre exterior.

 

O singură ședință de saună cu ozon eliberează din organism o cantitate mare de toxine. Pentru a obține rezultate notabile în afecțiuni avansate, boli cronice, probleme de imunitate, metabolism lent, recomandăm mai multe ședințe de saună și cresterea progresivă a concentratiei de ozon și a timpului de expunere. Astfel, evitați potențiale răspunsuri de șoc toxic ale corpului precum – șoc oxidativ, erupții severe, care sunt expresia organismului de a se curăța de toxine.

Ce beneficii există în urma ședinței?

Ședința în Sauna cu Ozon HOCATT Plus aduce numeroase beneficii clienților:

 1. Detox Full-Body
 2. Vitalitate Sexuală
 3. Energie Crescută
 4. Normalizarea presiunii arteriale
 5. Suport cardiovascular
 6. Aduce claritate mentală
 7. Îmbunătățește Discernământul
 8. Îmbunătățește Memoria
 9. Oferă pielii strălucire și tinerețe
 10. Susține gestionarea greutății corporale

 

ALTE BENEFICII

  previne îmbătrânirea, oferă o stare de bine;

– înlătură grasimea în exces pe cale naturală, fără nici un efort, pentru că, odată detoxifiat, corpul nu mai are nevoie de grăsimi suplimentare;

– redă finețea, elasticitatea, tonicitatea pielii, în special după nașteri și după folosirea abuzivă a produselor cosmetice;

– ajută la tratarea celulitei și a vergeturilor care apar după naștere sau obezitate;

– îmbunătățește performanța sportive;

– crește energia;

– diminuează acidul lactic din mușchi care este responsabil pentru producerea stresului și a unei capacități fizice reduse, după depunerea unui efort

Ce afecțiuni locale și generale tratează?

Afecțiuni locale și generale:

– boli reumatice

– boli degenerative ale scheletului și al musculaturii (artrită, artroză, miozită, spasme musculare, etc.)

– boli ale sistemului vascular (arteroscleroză, sindromul Raynaud, insuficiență vasculară periferică)

– boli neurologice periferice și în spasticitate

– boli virale ca hepatita, herpes zoster, SIDA

– susținător în tratamentul chimioterapeutic, inhibă metabolismul tumorilor

– diabet zaharat

– obezitate și hipercolesteremie

– sindroame dureroase cronice

– sindrom de oboseală cronică

Ce afecțiuni ale pielii tratează?

Afecțiuni ale pielii:

– boli ale pielii, infecții bacteriene, fungice, virale

– acnee

– escare și ulcere care se vindecă greu

– picior diabetic

– arsuri recente, minore sau mediu extinse

Ce afecțiuni sistemului cardiovascular tratează?

Afecțiuni ale sistemului cardiovascular:

– angineuropatie

– insuficiență venoasă cronică, ulcer varicos

– migrene

– hipertensiune

– distrofie simpatico reflexă

– angiopatie

– boli vasculare periferice

Ce contraindicații există?

Ozonul are contraindicație absolută în anemia hemolitică (favism). Are, de asemenea, contraindicatii relative în: tireotoxicoza, puseul de hipertensiune arterial, trombocitopenie, episoade hemoragice recente, intoleranƫă la sauna cu abur.

Ozonul nu se va aplica niciodată prin inhalație și pe cale intravenoasă.

Ce efecte adverse există?

Terapia cu ozon este cea mai sigură metodă de tratament, neexistând efecte adverse, dar trebuie administrată numai de medici specializați în ozonoterapie și numai în concentrațiile stabilite conform protocolului de terapie cu ozon.

Știai că… ?

HOCATT Plus este o alternativă modernă, high-tech, a Ozonoterapiei.

Ozonoterapia reprezintă o formă de tratament utilizată de mai bine de un secol, în vederea creșterii gradului de oxigenare a țesuturilor.

Principalele efecte ale terapiei sunt cele de ameliorare a metabolismului, detoxifiere, stimulare a funcției imunitare și a mecanismelor reparatorii din organism.

Spre deosebire de terapia clasică cu Ozon, HOCATT Plus nu te înțeapă.