Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
Sâmbătă 08:30 - 14:30
+ (123) 1800-453-1546

Related Posts

Title Image

Cardiologie

Home  /  SPECIALITĂȚI MEDICALE  /  Cardiologie

Tarife cardiologie

Consult cardiologic 200 lei
EKG(Electrocardiograma) inclus in consult
Echografie cardiaca 200 lei
Monitorizare Holter de Tensiune(monitorizeaza tensiunea timp de 24h) 130 lei
Pachet complet: Consult, EKG, Echografie Cardiaca
350 lei

Un consult cardiologic

incepe cu anamneza, o discutie in care medicul va pune intrebari despre istoricul medical si despre simptomele pe care le resimti. Dupa ce a strans informatiile necesare, medicul trece la examinarea clinica. Se va masura pulsul, frecventa cardiaca si tensiunea arteriala. Va fi verificat si pulsul de la nivelul arterelor periferice (de la maini si picioare).

EKG – electrocardiograma

Medicul poate solicita acest tip de investigatie pentru a verifica activitatea electrica a inimii.

Echografie Cardiaca este o metoda noninvaziva folosita pentru a monitoriza sau diagnostica anumite boli de inima. In cadrul unui consult cardiologic aceasta este necesara pentru a evalua atat inima si partile ei, cat si functionalitatea acesteia.

Pentru ecografie, pacientul va sta intins pe spate sau pe o parte. La fel ca o ecografie obisnuita, in cazul ecografiei cardiace imaginile vor fi redate cu ajutorul ultrasunetelor. Acestea vor arata informatii despre dimensiunile cordului, prezenta unor cheaguri de sange, tumori intracardiace, afectiuni valvulare sau congenitale.

Ecografia cardiaca poate fi repetata ori de cate ori este nevoie, nu are contraindicatii sau efecte secundare.

In urma unui consult cadiologic, medicul specialist mai poate solicita investigatii suplimentare precum Holter ECG, ecografie Doppler, ECG de efort, angiografie sau radiografie toracica.

Holterul TA

este un dispozitiv medical care monitorizează valorile tensiunii arteriale la anumite intervale de timp ( în timpul zilei – la fiecare 15 min; iar în timpul nopţii – la interval de 30 min).

Dispozitivul pe care pacientul îl poartă timp de 24  de ore  constă într-o manșetă care se atașează pe unul dintre brațe. Manșeta este ataşată de aparatul Holter printr-un furtunaş de cauciuc, pe care pacientul îl poartă în jurul taliei . Dispozitivul

Holter are dimensiunea unui telefon mobil și este ușor de purtat pe tot parcursul zilei, fără a incomoda.

Apelează